AlgemeenAanleiding voor deze review is een mail met onderstaande inhoud:
Bestelproces is overigens snel en eenvoudig, geen verborgen kosten, geen verzendkosten bij mijn bestelling.Beste ...
Hartelijk dank voor je bestelling bij CD-ROM-LAND met ordernummer xxx
Je hebt op [datum] een aankoop bij ons gedaan welke op [datum+1 dag] bij je geleverd is.
We willen je vragen om je aankoop en CD-ROM-LAND te beoordelen via Tweakers.net. Voor het schrijven van een review willen we je natuurlijk graag belonen en daarom bieden we een cashback van €5,- aan bij het schrijven van een review. Indien je de review hebt geschreven kun je ons een reply sturen met daarin de link naar de geschreven review en je IBAN nummer waar we de cashback van €5,- op terug kunnen storten. (Let op! De review dient wel geschreven te worden via de sterbeoordeling op de CD-ROM-LAND pagina van Tweakers)
Wij danken je dan ook als je een recensie wilt schrijven over de ervaringen met de bestelling, onze service en de levering van je order. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan met je order, of heb je een vraag? Stel hem dan gerust via een reply op deze e-mail!
Website is eenvoudig.
Wel kreeg ik een reclame-mail nadat ik de bestelling had geplaatst waar ik me niet bewust voor had aangemeld; na het alsnog afmelden is dit niet meer voorgekomen. Verzending
Gratis verzendkosten, snelle verzending, gelukkig 'gewoon' via PostNL.