AlgemeenEerste ervaring met deze verkoper. Op eerste gezicht niet de goedkoopste maar je kunt een uitstekende prijs uitonderhandelen. Officiële dealer dus geen grijze import, op voorraad is ook echt op voorraad, servicegerichte bezorgdienst en snelle reactietijden.
Kijk ook voor je aankoop even naar het A-Z Service Totaalpakket. Zelf heb ik dit bij het lezen van het woord 'Pixelgarantie' meteen afgewimpeld. Achteraf gezien had ik hier echter langer over moeten nadenken. Het gaat namelijk vooral 3 jaar volledige garantie inclusief voorrijkosten voor een monteur. Dat is bij dure aankopen wellicht geen overbodige zekerheid.
Minpuntje vind ik wel de 10 euro korting die je aangeboden krijgt wanneer je vóór de koop al een 'leuke' review op Tweakers plaatst. Hier ben ik geen fan en ik zou er een halve ster voor willen aftrekken. Dat gaat helaas niet en een volle ster aftrek is te zwaar. Al met al een goede ervaring en daarom een de beoordeling 'uitstekend'. Eind van het jaar kijk ik eerst bij Plattetv voor een nieuwe soundbar.
Track en Trace binnen een uur en binnen 24 uur staat de TV in huis. Er word gebruikt gemaakt van PostNL@Home die ook nog eens uitgebreid de tijd nemen om te inspecteren of je TV in goede staat is aangekomen. Goede keus van Plattetv voor deze bezorgdienst.
KlantenserviceIn mijn geval heb ik over 4 modellen onderhandeld, in totaal 21 mails, tot ik een TV had gevonden die de prijs in mijn ogen rechtvaardigde. In vrijwel alle gevallen was de reactie binnen 10 minuten (rekening houdend met openingstijden) en altijd op informele en correcte toon.