AlgemeenIn verband met een klacht over een product (Fitbit bandje) moest deze naar een reparatiecentrum worden teruggestuurd. Aldaar werd vastgesteld dat deze niet gerepareerd kon worden. Hierop werd een nieuw product verstuurd. (Verder onder verzending)
VerzendingTijdens het aanmelden van de klacht moesten meerdere gegevens ingegeven worden, waaronder het adres waar het product naar teruggestuurd moest worden. Dit was een ander adres dan het standaard bij het account geregistreerde adres. Wehkamp besloot echter om het product niet naar het door ons opgegeven adres te versturen, maar naar het standaard adres in het account. Bij ons dan ook de vraag waarom in vredesnaam nog adresgegevens ingegeven moeten worden bij een klacht, als hier toch niks mee wordt gedaan.
KlantenserviceHierover tot twee keer toe contact gehad met de klantenservice, waar we naar volle ontevredenheid zijn geholpen, resulterende in deze waardeloze review. Allereerst contact gehad met ene Renate. Deze gaf aan dat het product naar het juiste adres is verstuurd. Uitgaande van dat daarmee het geprinte adres op het pakketje wordt bedoeld, is dit inderdaad het geval.
Hierna nogmaals contact opgenomen met de klantenservice van Wehkamp, contact gehad met Chris M. Deze gaf in eerste instantie aan dat het 'apparaat' nog in reparatie was. Later corrigeerde hij dit en gaf ook aan dat het product naar het juiste adres was gestuurd. Geboden oplossing: Schoonmoeder moet het pakket maar doorsturen, en de kosten kunnen we dan wellicht na een nieuwe klacht retour krijgen.
Goedemorgen,
Om uw klacht verder behandeling te kunnen nemen, ontvang ik graag van u uw klantgegevens (klantnummer of e-mailadres + geboortedatum) en een link van uw klacht.
Alvast bedankt.
Webcareteam Wehkamp