AlgemeenOver het algemeen een prima website, bestelling was gemakkelijk en snel te doorlopen. Dit gedeelte is prima afgehandeld.
VerzendingCD-ROM-LAND had het verkeerde adres op het pakket gezet, ondanks dat ik wil het correcte adres heb doorgegeven. Aangezien het een vrij duur pakket betrof, is dit extreem nalatig.
KlantenserviceDe vrouw van de klantenservice was netjes en vriendelijk. Ze konden niet meer het afleveradres wijzigen, dus werd mij telefonisch beloofd om te proberen het pakket retour te zenden. Ik zou hierna nog te horen krijgen of dit gelukt was. Uiteindelijk niets meer van ze vernomen. Uiteindelijk zelf via de PostNL het afleveradres kunnen wijzigen naar een afhaalpunt.
Ondanks dat ik zeer netjes te woord ben gestaan, ben ik over het resultaat niet tevreden. Het is natuurlijk wel een beetje raar, dat ik zelf de fouten van het bedrijf recht moet zetten. Een fout kan gebeuren, en daar doe ik niet zo moeilijk over. Maar ik verwacht wel dat er dan in ieder geval verantwoordelijkheid voor wordt genomen. Erg jammer dit.