CAPS

Na gekregen advies hier op tweakers.net, heb ik voor het eerst zelf een pc gebouwd. Een groot deel van de onderdelen heb ik - prijstechnisch beschouwd - bij SiComputers besteld. Eerst had ik een uitgebreide mailwisseling met de klantenservice. Ik had aanvullende vragen over beschikbaarheid, prijs en bepaalde kenmerken; niet alles stond op de website. Dit verliep soepel en plezierig; dat schiep extra vertrouwen.

Nagenoeg alle bestelde onderdelen konden binnen 1-2 werkdagen geleverd worden en 1 binnen 3 werkdagen. Dat kwam mooi uit, want na 3 werkdagen waren we toevallig in de buurt en kozen voor afhalen. Ook dit verliep prima. De bestelde producten waren allemaal de juiste en zaten in de originele verzegelde en/of gesealde verpakking. Het persoonlijke contact bij afhalen verliep (net als de digitale variant) gemoedelijk.

Aanrader!

Hoewel ik een paar provincies verderop woon, heb ik toch gekozen voor afhalen, omdat we toevallig in de buurt waren. Met een afhaalbewijs in de hand, verliep dit uitstekend.

Zoals 'gezegd': voorafgaand aan de bestelling had ik een uitgebreide mailwisseling met de klantenservice van SiComputers. Dit verliep soepel en plezierig.

Scorekaart voor CAPS

Qshops