AlgemeenKrijg een loszittende disc toegestuurd in een verzegelde hoes.
Dit komt natuurlijk amper voor, en is vrijwel altijd een fabrieksfout.
Echter zeggen zij dat deze weleens spontaan losschiet, flauwekul natuurlijk.
Dat is nog nooit in de tientallen jaren dat ik verzamel gebeurd.
Hoe dan ook, een fout die er was alvorens ontvangst en dus is de oplossing voor hun.
Echter vinden zij van niet.
Je mag 'm retourneren van ze als je er niet blij mee bent, maar dan wel op mijn kosten. HA.
Waardeloos slechte winkel.
Waardeloos, als ze eenmaal je geld hebben kun je oprotten.
Jammer want zo behoud je geen klanten.
Beste Denise van Oevelen,
Bedankt voor uw feedback.
U heeft bij ons een game besteld die wij netjes de volgende dag hebben geleverd. Zoals u zelf ook schrijft heeft u een geseald exemplaar ontvangen.
Vandaag heeft u ons gecontacteerd met de mededeling dat de disc los in het hoesje zit. Wij hebben daarop aangegeven dat dit vermoedelijk veroorzaakt is tijdens het verzendtraject. Het gebeurt namelijk vaker dat een disc losschiet in een hoesje. Dat is iets wat nooit 100% zeker uitgesloten kan worden. Uiteraard zullen wij u nooit bewust games toesturen waarvan de disc los zit. Gelukkig leidt een loszittend hoesje vrijwel nooit tot een beschadigde disc.
Wij hebben in de e-mail van vandaag aangegeven dat u de game gewoon kunt openen. Naar alle waarschijnlijkheid is er helemaal niets met de disc aan de hand. Daarnaast hebben wij u toegezegd dat wij een nieuw exemplaar zullen sturen als de disc wel beschadigd blijkt te zijn (zeer onwaarschijnlijk).
U heeft aangegeven hier geen gebruik van te willen maken omdat u de game niet uit de seal wilt halen. Uiteraard bent u daar vrij in, maar dat betekent ook dat er op dit moment helemaal geen sprake is van een defect. U kunt het product (op eigen kosten) binnen 14 dagen terugsturen indien gewenst. Wij vergoeden in dit geval de retourkosten niet omdat er geen sprake is van een defect en/of tekortkoming vanuit onze kant.
Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons per e-mail bereiken via info@allyourgames.nl en/of telefonisch via 040 240 5220.
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice AllYourGames.nl