AlgemeenAls IT-beheerder binnen ons bedrijf waren we op zoek naar een partner die én kennis van zaken heeft (als het gaat om workstations) én goede service biedt tegen concurrerende prijzen. Die partner hebben we gevonden in Aces Direct.
Ik doe vooral zaken met één account-manager en één workstation specialist en dat werkt zeer prettig.
Bijkomend voordeel is dat we zakelijke klant zijn en dus niet altijd een tussenpersoon nodig hebben om (kleinere) bestellingen te doen.
Inmiddels doe ik al ruim vijf jaar zaken met Aces Direct en dat bevalt uitstekend.
En nee: ik heb geen aandelen en krijg ook niet betaald om een review te plaatsen.
Indien producten op voorraad zijn, ontvang je de bestelling de volgende werkdag in huis.
KlantenserviceHet is wel eens voorgekomen dat een product niet goed heeft gewerkt of dat het niet bevalt. Ook dan geeft Aces Direct thuis en is zeer service- en klantgericht in het oplossen van het probleem. Dat gebeurde soms door vervanging te sturen, maar ook door te kunnen retourneren.