Goedemiddag,
Dank u voor uw review.
Wij zijn ruim 15 jaar geleden begonnen met ons bedrijf onder de naam 'MNM Computers', Na ruim 6 jaar - in 2011 - hebben we ervoor gekozen om de webshop te voeren onder de wat aantrekkelijkere naam HardwareWebwinkel.nl omdat we niet alleen computers verkopen dus de naam niet dekkend genoeg was in onze ogen. Het is dus gelukkig niet zo dat we elk jaar onze handelsnaam wijzigen, dit is nogal omslachtig en ook niet nodig.
Het aantal sterren wisselt inderdaad wel eens, de site is helaas wat verouderd waardoor we dingen vaak met de hand aan moeten passen. We zijn met een nieuwe website bezig, daarin zal als het goed is het aantal sterren realtime worden aangepast, hopelijk vergeeft u ons voor dit achterstallig dingetje, meestal kloppen de sterren wel hoor! ;-)
Wij hebben er bewust voor gekozen om bij de betaalmogelijkheden geen creditcard aan te bieden. De kosten voor het gebruik van een creditcard moeten toch door iemand betaald worden, deze kosten mogen van overheidswege niet als een toeslag berekend worden. De marges op de producten staan zwaar onder druk, ook hieruit kunnen deze kosten niet worden gedragen. De enige oplossing zou zijn deze kosten in de prijzen door te berekenen, maar wij vinden het niet nodig om alle klanten met extra kosten op te zadelen voor de enkele persoon die met creditcard wil betalen, wij hebben derhalve de creditcard in de ban gedaan.
Wat betreft de zending met GLS heb ik het even voor u nagekeken. Op uw adres zijn in een straal van 2 km 4 pakketpunten te vinden (zelfs een binnen 1 km) waar u een eventueel niet bezorgde zending kunt afhalen. Gelukkig is de zending rechtstreeks bij u afgeleverd waardoor u niet hoefde op te halen bij het pakketpunt. Het niet hoeven tekenen is niet hoe het hoort, wij zullen hier melding van maken.
Veel plezier van uw aankoop en een fijn weekend!
Team HardwareWebwinkel.nl