AlgemeenTVreus = oplichters !!
Nog nooit zoiets meegemaakt.
Wat je moet weten van TVreus: Ze lokken mensen met lage prijzen, zogezegd 3 jaar garantie en zogezegd snelle levering (“voor 23:59 besteld, morgen in huis”).
TVreus had ook een keurmerk van QSHOPS op hun website vermeld zonder aangesloten te zijn bij hen. Recent hebben ze het keurmerk van hun website gehaald. Dat verrast me niet want ik heb van QSHOPS zelf vernomen dat er een onderzoek loopt van ACM ConsuWijzer. Dit is feitelijk, ik heb bewijzen.
TVreus houdt zich ook niet aan het herroepingsrecht van de klant (terwijl dit wel op hun website staat).
Onze ervaring:
- Begin januari een tv besteld bij TVreus
- Eenmaal TVreus z’n geld had stelden ze een alternatief toestel voor
- Wij hebben het alternatief geweigerd en bevestiging gevraagd dat juiste toestel zou geleverd worden.
- Na 18 dagen wachten werd ons toch het verkeerde toestel geleverd.
- Wij hebben deze tv dan ook aan de deur geweigerd.
- Toen hebben we beslist ons geld terug te vragen. We hebben hierbij beroep gedaan op ons herroepingsrecht en een officieel document naar hen gestuurd.
- TVreus weigerde het geld echter terug te storten omdat volgens de track en trace van de transporteur de tv succesvol werd geleverd (fout van transporteur).
- Omdat we verder geen respons kregen van TVreus, hebben wij dan maar zelf contact opgenomen met de transporteur en een bewijs gevraagd dat de tv effectief niet succesvol werd afgeleverd en dat deze werd teruggestuurd naar TVreus.
- Van de transporteur bevestiging gekregen dat de tv werd terugbezorgd aan Tvreus.
- TVreus weigerde nog steeds ons geld terug te bezorgen omdat volgens de track en trace de bestelling succesvol werd afgeleverd.
- Wij hebben toen een negatieve review geschreven op truspilot en gewaarschuwd dat we zouden beroep doen op onze rechtsbijstand.
- Heel kort na het posten van deze review heeft TVreus ons opgebeld. Ze waren bereid ons geld terug te storten.
- Uiteindelijk stuurden ze ons een creditnota en werd het geld terugbezorgd.
- Hiervoor ben ik uiteraard dankbaar, maar eigenlijk is het erg dat ik moet dankbaar zijn voor iets waar ik gewoon recht op heb!
- Als wederdienst moest ik van TVreus mijn review verwijderen op trustpilot.
- TVreus liet ons niet gerust en dreigde me te blijven lastig vallen tot ik de review verwijder. Men liet zelfs een dreigende voicemail achter! Ongelofelijk hoeveel lef ze hebben.
- Ik heb toen maar mijn review verwijderd en een nieuwe “light” versie geschreven. Echter kort erna werd deze door TVreus “gerapporteerd” zonder enige reden te geven. Sindsdien is mijn review onleesbaar en wacht ik op nieuws van trustpilot.
Spijtig dat TVreus systematisch negatieve reviews van de trustpilot website haalt ipv te werken aan hun klantenservice. Als resultaat blijven (verdachte) positieve reviews over. Echte oplichting!
Liefste mensen, laat je niet vangen (zoals ik)! De 4* op trustpilot klopt niet!
Ik wens mijn slechte ervaring echt niemand toe!
Als je de reviews op trustpilot wil doornemen, vink dan eerst eens het vakje 1* reviews aan. Je zal zien dat meerdere mensen dezelfde ervaring hebben gehad.
Ik vind het verschrikkelijk vast te stellen hoe lang TVreus al mensen misleidt en oplicht. Blijkbaar doen ze dit al jaren!
Dit bedrijf moet gestopt worden. Tracht ook maar eens info over het bedrijf terug te vinden via het handelsregister. Een eenmansbedrijf?!
18 dagen moeten wachten ipv 1.
Versturen dan ook nog eens opzettelijke het verkeerde toestel!
Antwoorden nauwelijks op emails.
Zijn pas vriendelijk als je een negatieve review schrijft en dreigt met juridische stappen.
Zetten je onder druk om negatieve review te verwijderen.