AlgemeenDe website is onhandig, het filteren van artikelen is op basis van de door het gestelde criteria die veranderen na een keuze gemaakt te hebben en notificaties worden niet doorgestuurd. Ik heb uiteindelijk op tweakers de producten gezocht en ze uiteindelijk hier besteld. Je zult je misschien afvragen waarom ik dan überhaupt voor SiComputers heb gekozen.De reden hiervoor was dat zij de picoPSU en het Fujitsu moederbord snel leverbaar hadden. Dit bleek achteraf niet helemaal te kloppen (helaas). Tijdens mijn bestelproces heb ik een aantal keer contact gehad met de klantenservice wegens levertijd van de producten, dit is allemaal naar tevredenheid opgelost. Het enige nadeel is dat ik nu al 3 en een halve week op mijn geld terug wacht van de niet geleverd onderdelen. Ik verwacht dat dit nog goed komt, maar ik houd het nog even in de gaten.
VerzendingDe producten worden netjes verpakt toegestuurd. Je hebt hierbij keuze uit thuisbezorging of bij een PostNL ophaalpunt hetgeen handig is.
KlantenserviceIn het kort: De klantenservice is prima, maar ik wacht nu nog op mijn geld terug.
Ze zijn vriendelijk en helpen je graag verder. Ik had een NVME SSD besteld waarvan de levertijd onbekend was. Na contact te hebben gehad bleek dat de levering nog wel enkele weken op zich kon laten wachten. Daarom had ik besloten om dat product voor een ander product om te wisselen. De tevens bestelde voeding bleek intussen minder goed leverbaar dan initieel aangegeven waardoor de levering pas na een aantal weken zou plaatsvinden. Ik heb deze toen gecanceld en ergens anders besteld, op zich geen probleem. Eenmaal alles geleverd zag ik al snel dat de kast die ik besteld had te klein was voor mijn moederbord (oeps). Deze heb ik zonder problemen terug kunnen sturen. Intussen heb ik de set-up al twee weken werkend echter het geld van de niet geleverde voeding en behuizing heb ik nog niet terug ontvangen.