Fixami.be

Mijn gedeelte, bestellen tot en met betalen ging zeer vlot. Het gedeelte voor Fixami daarintegen, leveren dus, duurde meer dan 2 maanden

Op 2/12/19 plaatste ik een bestelling. 10 dagen later een bericht dat de levering 3 weken zou duren. 20/12 hetzelfde bericht, dus vertraging. Op 24/12 kreeg ik bericht dat 2 artikels niet meer leverbaar waren. 2 andere artikels gekozen en op 2/1/20 kreeg ik bericht dat ik 2,4€ moest bijbetalen omdat de artikels iets meer kosten. Zelfde dag bijbetaald en een nieuwe orderbevestiging. 14/1/20 bericht dat er nog geen leverdatum was. 27/01/20 hetzelfde, geen leverdatum. Eindelijk, 30/01, uw bestelling is verzonden! 31/01/20, de bestelling komt aan, één artikel is niet aanwezig, zelfde dag terug een mail aan fixami ! 3/2/20 Fixami zal dit nakijken. 6/2/20, het ontbrekende artikel komt aan. Dus meer dan 2 maanden moeten wachten op een bestelling, 2 maanden een zware machine niet kunnen gebruiken en het werk met een andere machine moeten doen. Een bijkomende 2.4 euro moeten overmaken want hé, het moet juist zijn! Een vergoeding voor mijn geduld en het extra werk zou meer op zijn plaats zijn. Toekomstige klanten, bij deze weet je hoe het werkt daar bij Fixami

Ik kreeg niet de indruk dat de klantenservice iets voor de klant deed.

Scorekaart voor Fixami.be