ReplaceDirect.nl

23-01 2 items besteld. Alles was ruim op voorraad, levertijd 3-5 werkdagen.
Week later nog niets geleverd maar verwachte leverdatum is wel aangepast. Order status geeft aan 1 item is besteld bij leverancier. Levertijd is 3 dagen (was eerst direct leverbaar) en van het andere item is de voorraad wel afgenomen en levertijd staat nog steeds op 3-5 werkdagen.
Week later nog niks geleverd, verwachte leverdatum is wel aangepast, voorraad is wel afgenomen.
Weer een week later, nog niks geleverd. Verwachte leverdatum is wederom aangepast! Item wat eerst 3-5 dagen levertijd had, met ruime voorraad, is opeens in bestelling bij leverancier. Het andere item heeft nu levertijd 3 dagen.

Ik zal niemand adviseren hier te bestellen. Erg slechte manier door niet te communiceren. Ook erg slecht dat items die op voorraad zouden zijn niet worden gereserveerd. Ik betwijfel of het uberhaupt op voorraad was.
Daarnaast de verwachte leverdatum continu aanpassen zonder communiceren voelt op z'n zachts gezegd niet goed...

Levertijden worden niet nagekomen. Communicatie is er niet. Informatie op website / status informatie schiet zwaar tekort en/of is pure misleiding.

Geen communicatie over voortgang besrelling, maar wel de verwachte levertijd continu aanpassen...waardeloos.

Beste,

wat vervelend te vernemen dat u het op deze manier zo heeft ervaren.
Momenteel kampen we inderdaad met wat levertijdsproblemen ivm. Chinees Nieuwjaar.
Omdat de import vanuit China in de meeste gevallen komt, kan het inderdaad met uw order te maken hebben gehad.
Wij hopen alsnog op uw begrip omdat ook 'wij' afhankelijk zijn van onze toeleveranciers. Indien u graag wenst te annuleren vernemen wij graag in een prive bericht uw ordergegevens. Alvast bedankt.

Scorekaart voor ReplaceDirect.nl