AlgemeenHarman Kardon Wifi speaker besteld. Pakket is in de originele productverpakking verstuurd naar een DHL pick up point. Kans op beschadigingen is hierdoor groter, en bovendien is het m.i. niet prettig om met de originele productverpakking over straat te lopen. Een volgende keer zal ik niet snel bij Wehkamp bestellen door deze negatieve ervaring. Andere winkels doen dit beter, door het artikel ik een aparte doos met luchtkussens te verpakken. Erg jammer want het bestelproces, de prijs en de levertijd waren goed!
VerzendingReactie Wehkamp klantenservice op mijn bovenstaande feedback:
“In ons magazijn wordt bepaald of er een extra doos om de verpakking komt, dit is afhankelijk van de stevigheid van de doos waarin het artikel bij ons aangeboden wordt, is deze stevig genoeg dan wordt er niet nogmaals een doos omheen gedaan.”
Goedemiddag,
Ik kan het me voorstellen dat de verpakking in uw geval anders had gekund. Ik zou hier graag een melding van maken richting ons magazijn.
Zou u daarom een kopie van uw klacht en uw klantgegevens willen mailen naar socialmedia@wehkamp.nl?
Ik wacht uw reactie af en wil u hierbij nog een fijne dag toewensen.
Webcareteam Wehkamp