AlgemeenNog niet eerder bij deze webshop besteld en afgegaan op de lovende recensies hier op Tweakers. Ubiquiti Amplifi besteld, overzichtelijke website met de gangbare betaalmethode. Op Woensdag 16:47 bestelling geplaatst. Met de belofte van de webshop " voor 17:00 uur besteld volgende werkdag in huis" geregeld dat volgende dag vrouw lief thuis zo blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Uurtje later 2 mailtjes met factuur en track en tracé code, van UPS helaas.
VerzendingDag later. Pakketje volgens schema onderweg vanuit Duitsland. Rond 14:30 de melding dat het pakket afgeleverd zou zijn bij de buren!? Navraag bij moeders de vrouw leerde dat het pakket niet bij ons thuis was aangeboden. Hierop direct telefonisch contact opgenomen met de klantenservice van My Media Center. Hier werd ik geholpen door Freek. Na kort onderzoek bleek dat het pakket een dag eerder in het systeem op verzonden was gezet en daarbij een verkeerd t&t nummer was verzonden. Kortom in heb het pakketje van iemand anders de hele dag kunnen traceren. Ondertussen in de mailbox een nieuw t&t nummer ontvangen. Maar helaas niet kunnen regelen dat iemand op de vrijdag thuis aanwezig was om het pakketje in ontvangst te nemen. Dus rond 12:00 ging de deurbel en zag ik op mijn camera's de UPS bezorger. Al druk bezig een briefje aan het schrijven, zonder enige poging te doen om het pakket bij de buren af te leveren! Hierna via de mail weer contact met Freek gezocht. Die reageerde vrijwel direct. En bood zelfs aan het pakket met PostNL te versturen. Alleen had ik voor de zaterdagochtend afspraken gemaakt om de router te installeren. Gelukkig na contact met een lokaal tuincentrum/UPS accespoint, het pakketje eind van de middag toch op kunnen halen.
KlantenserviceDe klantenservice is zeer toegankelijk per telefoon of email. En Freek is een welwillend en meedenkend persoon. In dit geval dan ook alle kudo's voor hem.
Foutje kan natuurlijk altijd gebeuren, maar de keuze voor verzending met UPS is een bewuste van de betreffende webshop. Hierdoor zou ik ook niet snel nog eens bestellen bij My Media Center.