AlgemeenEen zwaar invalide klant had in februari 2018 een nieuwe computer nodig met bijzondere specificaties. Er moest bijvoorbeeld veel randapparatuur op worden aangesloten.
Mijn accountmanager van Aces Direct dacht oplossingsgericht en flexibel mee en bood aan een desktop op maat te (laten) bouwen en had daarmee verreweg de beste aanbieding.
In het bijzonder de deskundigheid, het meedenken en de lange garantie van 5 jaar maakte het contact en de aanbieding bijzonder aantrekkelijk.
De levertijd bestond in dit geval uit het bestellen van de onderdelen en het assembleren, testen en verzenden van de computer. Als ik mij goed herinner, was 1 - 2 weken toegezegd en werden dat ongeveer 4 weken. Het was uiteindelijk geen groot probleem, maar gaf wel enkele weken onduidelijkheid en onzekerheid. De communicatie daarover vanuit Aces Direct had volgens ons in dit geval beter gekund en is inmiddels naar mijn indruk inderdaad sterk verbeterd.
Verder verliep de levering prima.
Aanleiding deze review te delen, is een recente ervaring met de service van Aces Direct.
In deze opstelling en toepassing is de betrouwbaarheid van de aansluitingen voor mijn invalide klant heel belangrijk. Dat was ook de reden om deze computer te kopen. Toen wij aan Aces Direct problemen meldden mogelijk met de grafische kaart, was letterlijk en figuurlijk een handicap dat mijn klant de computer eigenlijk niet kon missen en weinig ruimte had om ermee bezig te zijn. De diagnose was helaas lastig exact vast te stellen zonder de computer op te sturen. Nu merkte ik dat de accountmanager Aces Direct werkelijk niet rustte voor het probleem naar tevredenheid was opgelost. Hij hield daarbij fantastisch rekening met de beperkte mogelijkheden van de mijn klant. Hij stak er veel extra moeite en tijd in om het probleem opgelost te krijgen. Hij dacht indrukwekkend soepel en coulant mee en zette zich 100% in om met de riemen die wij (bij mijn klant en bij Aces Direct) hadden tot een goed werkende oplossing te komen. De deels defecte grafische kaart is vervangen door een type met meer Displaypoort aansluitingen.Het probleem met de in deze opstelling minder betrouwbare lange HDMI kabels en een defecte aansluiting is daarmee opgelost.
De communicatie vanuit Aces Direct was wat mij betreft optimaal en proactief. Ik ervoer de opstelling en service van de accountmanager als indrukkend, persoonlijk en zeer oplossings- en klantgericht.