AlgemeenKapotte TV gekregen ! BESTELD OP 18 dec.2019....gekregen een maand later.
Eerst mailtje gekregen van niet niet voorradig wegens drukke periode. Plots nog 1 model voorradig na 3 weken.
Na uitpakken startte het toestel niet op !
Mailen onmogelijk en chat heeft wachttijden van een paar uur..ik heb alle chats gekopieerd voor de mensen die mij misschien niet geloven!
TV van meer dan 2000 euro ! Ik wil met TV reus niets meer te maken hebben en los het probleem zelf op!
Ze zouden het toestel ophalen en bekijken! Ik woon op 300 km van TV REUS en heb geen zin om maanden zonder TV te zitten om uiteindelijk toch voor schut te staan of de kapotte TV misschien niet meer terug te zien.
Ik heb alle negatieve reviews natuurlijk gezien NA de aankoop...had ik het maar geweten ! De rechtbank van koophandel in BELGIE is alvast op de hoogte gebracht !
MAG DIT EEN WAARSCHUWING ZIJN VOOR IEDEREEN !
Levering was correct maar veel te laat. Chauffeur was vriendelijk.
KlantenserviceKapotte TV gekregen ! BESTELD OP 18 dec.2019....gekregen een maand later.
Na uitpakken startte het toestel niet op !
MAG DIT EEN WAARSCHUWING ZIJN VOOR IEDEREEN !