AlgemeenDrie keer geprobeerd een tv te bestellen. Bleken allen toch niet op voorraad of leverbaar te zijn.
KlantenserviceHeb drie keer geprobeerd een tv te bestellen maar zijn blijkbaar lokkertjes want alle drie toch niet op voorraad ondanks dat de webshop aangaf van wel. Dat dit 1 keer gebeurt, oké maar geen 3 keer in 2 dagen. Daarna rechtstreeks bij filiaal Eindhoven besteld om eens te kijken en daar bleek tot mijn stomme verbazing dat de laatste tv (waarvoor de klantenservice mij belde dat deze er niet meer was) gewoon wel bij hun op voorraad was. Maar filiaal Eindhoven bood mij via email een nieuwer type aan met veel korting zodat het prijsverschil met het oude model niet heel groot meer was. De klantenservice bood mij "toevallig" dezelfde tv aan met een korting die volgens hun echt niet lager kon. Blijkbaar wel want filiaal Eindhoven ging 150 euro onder de aangeboden prijs door. Telefonische bereikbaarheid klantenservice is dramatisch. Dit is de uiteindelijke reden geweest waarom ik toch besloten heb voor Coolblue te kiezen.
Beste heer / mevrouw,
In eerste instantie vervelend om te horen dat het bestelde product niet direct beschikbaar was.
Door de huidige drukte kan de voorraad indicatie van de winkels in combinatie met de online voorraad helaas wel eens afwijken. Hiervoor onze excuses.
Spijtig om te vernemen dat u hierdoor gekozen heeft voor een andere dealer.
Ik wil u in de toekomst graag laten zien hoe wij u kunnen laten zien wat service is!
Ik zie u graag nog eens terug.
Justin
Plattetv.nl