AlgemeenBestelling en aflevering ging goed. Product werkt na een maand niet meer volledig, maar HP vindt dat ik zelf maar een oplossing moet zoeken!
VerzendingDe belofte dat het de volgende dag geleverd zal worden ging niet op, maar de dag daarna werd het wel geleverd.
KlantenserviceEen maand na aanschaf werkt het touchscreen niet meer van mijn chromebook. Via whatsapp contact met HP en die vinden dat het niet aan HP ligt, maar aan Chrome OS. Als er problemen zouden zijn met de hardware, dan zou het helemaal niet meer werken, dus het moet aan Chrome OS liggen.
De andere, identieke, chromebook had ook dit probleem, maar dit kon worden opgelost met een powerwash. Bij mijn chromebook werkt dit niet, dus lijkt me dat er toch iets mis is met de hardware.
Aangezien het hier om een product van €650,- gaat, laat ik het er natuurlijk niet bij zitten! Ik heb nota bene 1 jaar haal- en brengservice, dus hoe moeilijk kan het zijn?
Beste Rokil,
Vervelend om te horen dat je Chromebook niet naar verwachting is. Zou je jou ordernummer en eventueel case nummer kunnen doorgeven? Dan kan ik nakijken wat er is gebeurd.
HP Online store team