AlgemeenWij wilden een LG OLED65E9 gaan aanschaffen, bij een aantal andere zaken gekeken en wat ons opviel dat er vaak een alternatief werd aangeboden die “nog beter was als” onze eerste keuze. Niet gekocht. Toen via de site Platte TV een deal aangevraagd en gelijk gekregen. Deze was interessant genoeg om naar Doetinchem te rijden. Veel keuze en ook via het zeer goede advies van de verkoper ook gekeken naar de nieuwe Sony KD-65AG9.
Deze was eigenlijk onze eerste keuze maar viel af omdat het veel duurder was als de LG OLED65E9. De redenen om voor een SONY te gaan was voornamelijk het geluid. Dit komt uit het scherm en is zo goed dat er geen andere apparatuur nodig is on “bioscoop effecten“ te realiseren. We kregen uiteindelijk zo’n goede prijs dat we hebben gekozen voor de Sony. We hebben hem nu twee weken en zijn zeer enthousiast over het beeld, vooral het geluid. De TV was op voorraad en we hebben hem gelijk meegegeven. Wel een extra verzekering afgesloten om zonder zorgen lang kunnen genieten. Enige minpuntje is dat weliswaar toegezegd is door SONY om Apple TV te ondersteunen maar dat dit pas de komende maanden via een update gaat gebeuren.
De TV was op voorraad en we konden hem meenemen. Fijn is dat je dan direct over het product kunt beschikken. We hebben overigens ook nog een Sonos Port gekocht bij dezelfde winkel tegen een zeer scherpe prijs.
KlantenserviceDoor het grote aanbod en keuze en de mogelijkheid om een eigen deal aan te vragen heb je het idee dat er echt geprobeerd wordt om zaken te doen. Nu zijn er meer ketens die deze mogelijkheid aan bieden maar vaak moet ik nu nog een reactie krijgen. Bij Platte TV gaat dit altijd zeer snel ! Zelfs als je een Sonos speaker van 499,- wilt kopen had ik binnen korte tijd een goede prijs.