tink.nl

Compleet pakket aan Tado spullen besteld op black friday aanbieding. Levering was aan de late kant maar dat is te verwachten. Maar niet de vermelde 1-3 werkdagen: besteld 1-12, verzending 9-12.
Helaas blijkt de Tado niet compatibel met mijn ketel (volgens Tado zelf moest ik het dan retourneren). 15-12 aangemeld voor retour. Na paar dagen reactie en retouradres gekregen. Sinds 19-12 (leve t&t) door ze afgehaald.

Was wat laat, maar logisch op zich met BF. Was compleet en netjes verpakt.

Na het retour sturen stopte alle communicatie aan hun zijde. Heb meerdere malen een mail gestuurd met de vraag wanneer ik m'n geld terug kan verwachten. We zijn nu 3 weken verder, al zitten er wel wat feestdagen tussen, dat duurt te lang. Maar het grootste probleem vind ik dat je behalve de automatische reactie helemaal niets meer hoort. Zelfs geen "ik zoek het voor u uit / ik stuur u door naar een collega" of wat dan ook.

Update 20-1-2020: Ik had met PayPal betaald en zodoende daar een claim ingediend. Ik weet niet of ze daardoor wakker geschrokken zijn, maar ik heb inmiddels terugbetaling ontvangen.

Lijkt me evengoed extreem onwaarschijnlijk dat ik hier ooit nog iets ga bestellen.

Scorekaart voor tink.nl