AlgemeenIk raad iedereen af zaken te doen met deze partij. Als je geluk hebt krijg je je product snel, maar als er iets mis gaat, dan begint het gezeur. Ik had voor duizenden euro's een laptop besteld die maar niet geleverd kon worden. Ze hebben me 6 weken (!) laten wachten en gedurende die tijd niet één keer zelf contact opgenomen middels mail of telefoon. Gemaakte terugbelafspraken werden meermaals niet nagekomen en er werd onzin verteld over wat al dan niet wettig is m.b.t. het annuleren van een koopovereenkomst. Ik heb uiteindelijk gelukkig wel m'n geld teruggekregen (fijne anticlimax na 6 weken wachten).
De zending werd gedaan vanuit een andere BV dan die waar ik de factuur van kreeg. YourMacStore lijkt een groepje studenten (of net afgestudeerden) die enkel heel goed zijn in internetmarketing, maar als verkoopluik dienen voor een andere partij die de voorraad en het orderproces beheert, want ze hebben het steeds vaag over "het magazijn" maar kunnen niets echt voor je betekenen. Ze hebben zelf geen idee waar de zendingen zich bevinden en beloftes over overdrachten aan PostNL zijn ze twee keer niet nagekomen. Het lijkt allemaal buiten hun macht te liggen. Al die tijd ligt je geld bij hun op de bankrekening dus bij een evt. failliet kun je fluiten naar je investering. Af te raden voor grote aankopen dus.
Ik moet er niet aan denken dat ik in de toekomst van ze afhankelijk zou zijn voor productondersteuning. Voor een paar procent meer koop je direct bij Apple en weet je waar je aan toe bent en dat het zeker goed komt.
Update na reactie YourMacStore: nu het om hun reputatie draait, staan ze ineens vooraan in de rij om pro-actief te reageren, damage control heet dat. Hadden jullie er maar zo bovenop gezeten toen ik in één dag twee terugbelafspraken maakte (allebei gemist), of toen ik op een werkdag 7 keer belde maar jullie gewoon de verbinding verbraken, of toen ik aangaf te willen annuleren maar jullie meerdere valse beloftes deden over de levering. Toen was er níemand en nu wordt er binnen een paar uur gereageerd alsof het een grote uitzondering betreft en het allemaal wel ietsje beter kan. Terwijl jullie gewoon keer op keer op keer niet over de brug komen en niets weten waar te maken - als het al lukt jullie te pakken te krijgen. Dit is politiek correcte onzin om het image te redden. Waar-de-loos.
Enne, als de bestelling direct vanaf Apple komt, wat is dan waar van al dat gelul over “het magazijn”? Dat is dus gewoon Apple zelf en jullie kunnen niets? Zeg dat dan in plaats van op mijn geld te zitten en afspraak na afspraak niet na te komen. Ergens is iets niet in de haak!
Beste,
Bedankt voor je review en we betreuren dan ook hoe het allemaal gelopen is. Tijdens de drukke decembermaand hebben er inderdaad bestellingen tussen gezeten die langer op zich hebben laten wachten. We willen dan ook onze excuses aanbieden voor de geringe communicatie.
Graag zouden we het proces wat verder toelichten. Wanneer er een MacBook besteld wordt met verschillende uitbreidingen, dan moeten we deze in bestelling zetten. Geen enkele partij in Nederland heeft deze specifieke modellen uitgebreid op voorraad liggen. Deze modellen worden rechtstreeks bij Apple besteld (vandaar de andere BV) en de gemiddelde levertijd van deze bestellingen ligt onder de 5 werkdagen. Helaas zijn er soms uitschieters en dan is het uiteraard onze verantwoordelijkheid om dit goed te communiceren en dat hadden we in dit geval beter kunnen doen.
Bedankt voor het compliment dat we goed zijn in internetmarketing, maar een groepje net afgestudeerde studenten zijn we allerminst. Ieder bedrijf heeft zo zijn minder ervaren werknemers, maar het gros van de werknemers van YourMacStore is al meerdere jaren in dienst en gespecialiseerd in zijn vakgebied. We hebben meerdere specialisten in dienst en zijn zeker in staat om productondersteuning te bieden.
We willen je in ieder geval bedanken voor je feedback. We leren hiervan en zijn bezig om de informatieverstrekking naar onze klanten te verbeteren. Mochten we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, dan staan we voor je klaar!
Namens YourMacStore,
Max