Telefoonwereld.nl

Belachelijk slechte webshop! Telefoons die zogenaamd op voorraad zijn zijn helemaal niet op voorraad! De Huawei die ik had besteld had ik na 10 dagen nog steeds niet binnen. Volgens de site was hij gewoon op voorraad, maar geen enkel bericht over de reden van de vertraging. Pas toen ik boze emails ging sturen en slechte beoordelingen ging plaatsen kreeg ik eindelijk een reactie. Helaas was deze reactie een directe beleding voor iedereen met een gezond verstand. Namelijk de reden van de vertraging was dit (ik citeer):

"Helaas zal de eerste zending die is aangeboden bij PostNL door ons teruggehaald moeten worden, omdat deze vastloopt in het sorteerproces; onze excuses hiervoor. Deze hebben wij ondertussen ook helaas niet meer op voorraad. Middels deze mail kunnen en moeten wij helaas bevestigen dat uw bestelling is geannuleerd."

Ik bedoel, hoe kan een telefoon die niet op voorraad is nu vastlopen in het sorteerproces van de post? Er valt toch niets te sorteren als hij niet op voorraad is! Ongelofelijk wat een onzin is dit! Wees gewoon eerlijk en laat optijd weten (op de site zelf bijvoorbeeld...) wanneer iets niet meer leverbaar is!

Nu, 6 dagen na hun belachelijke excuus is nog steeds mijn geld niet teruggestort...

Als je daar toch gaat kopen: je bent gewaarschuwd!

Geen communicatie totdat je enorm begint te klagen. Dan leggen ze pas uit dat je al die tijd voor niets zit te wachen... 100% waardeloos!

Scorekaart voor Telefoonwereld.nl