Expert

Vorige week (27-12-19) een monitor besteld bij de Expert met levering op het filiaal in Elst gld. Zou de volgende werkdag geleverd worden.
Helaas was dit niet het geval, en met de vraag wanneer dan wel geleverd kon worden kreeg ik het antwoord: "weet ik niet" van de verkoopmedewerker.

Na verschillende telefoontjes door de week heen waar ik iedere keer weer het antwoord: "weet ik niet" kreeg van de persoon aan de andere kant van de lijn ben ik vandaag naar het filiaal zelf gegaan. Daar werd mij nonchalant medegedeeld dat het product niet leverbaar is.
Om de woorden van de verkoopmedewerker te gebruiken: "dat is klote, joh".

Op de vraag wanneer ik het betaalde bedrag van €279 terug gestort zou krijgen kreeg ik wederom het antwoord: "weet ik niet" van de beste man aan de balie.
Nu maar afwachten hoe lang ik het duurt voor ik mijn geld terug krijg.

EDIT: Ik moet het ze wel nageven. Na annulering van de bestelling had ik dezelfde dag nog het geld weer op de rekening staan. Dat is nog één positief punt voor de Expert.

Helaas door het beroerd te woord gestaan worden keer op keer door verschillende medewerkers heb ik nu het vertrouwen in Expert wel verloren.
Voor mij dan ook geen volgende bestelling meer.

Scorekaart voor Expert