AlgemeenIk was op zoek naar 2x een Seagate Barracuda Pro 14TB en via de Tweakers Pricewatch terecht gekomen bij CD-ROM-LAND i.v.m. de laagste prijs.
Ik had nog nooit eerder iets besteld bij deze webshop maar had wel al vaker van de winkel gehoord.
De webshop is erg duidelijk en gemakkelijk in gebruik. Het bestelproces verliep perfect en de betaalopties zijn voldoende aanwezig.
Ik had de producten online op vrijdag 27-12-19 om 20:30 uur besteld en de volgende dag al in huis. Dit is erg snel en al helemaal gezien de datum i.v.m. de feestdagen. Dus snelle service van CD-ROM-LAND en bezorging van PostNL.
Het enige wat is miste in het bestelproces was om op voorhand een PostNL afhaallocatie te kunnen selecteren. Ik vind het om verschillende redenen erg prettig om mijn bestelde pakketten naar een afhaallocatie te kunnen verzenden i.p.v. naar mijn huisadres. Verder is alles perfect verlopen en is het pakket in goede orde ontvangen.
Ik heb geen persoonlijk contact gehad met een medewerker, maar de correspondente aangaande de bestelde producten verliep erg soepel na het bestelproces.
Je wordt keurig op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en de verzending. Tevens krijg je netjes een digitaal factuur aangeboden via een link in de email.