YourMacStore

Ten zeerste tevreden, er moest een aanpassing van de prijs komen en kreeg gelijk een link met de aangepaste prijs zodat ik die doen kon betalen. En dat is dus een persoonlijk gerichte service die ik zeer waardeer.

Eerste bestelling was de volgende dag met een avond bestelling binnen dit op mijn verzoek omdat ik overdag moest werken. Tweede bestelling kon niet in de avond geleverd worden ivm kerstavond. Maar hebben het voor elkaar gekregen om deze te laten bezorgen tussen 07.30 en 09.00 als zijnde spoed, en het pakje werd om 07.55 aangeleverd. Dus gewoonweg super.

Zoals ik hierboven schreef, maar ook makkelijk bereikbaar staan je netjes te woord en denken met je mee, lees hierboven ook. Houden zich keurig aan hun woord, heb Rene Paul en Kevin aan de telefoon gehad en voor allen mijn compliment.
P.S. Ik kon het product ergens ander iets goedkoper krijgen, maar dat weegt niet op tegen de service die ik hier krijg en mij ook behandeld voelt als een echte klant.
Dus compliment en lof voor yourmacstore.

Fijne feestdagen en een gezond 2020

Scorekaart voor YourMacStore