50five

Scherpe prijzen, prima producten. Jammer van die ene keer dat de "vandaag besteld morgen in huis" niet gelukt is door een vaag communicatie probleem tussen het magazijn en de klantenservice.

Het product kwam goed, stevig en veilig verpakt aan. Echter is helaas de "voor 23.59 besteld, morgen in huis" niet gelukt. De bestelling was ruim voor die tijd geplaatst (dus niet een paar minuten voor tijd) maar helaas kreeg ik pas de volgende dag de bevestiging dat de bestelling was geplaatst en kreeg ik 's avonds pas de melding dat de bestelling aan PostNL was overgedragen.

Uiteraard geen ramp maar dan kan het natuurlijk ook geen "Uitstekend" of "5 sterren" worden. Dat de bestelling verlaat was en waarom heb ik helaas geen melding van gehad.

Een dag te laat is dus geen drama, maar zorg dan wel voor duidelijke communicatie. Als het daar mis gaat dan heb je als consument namelijk geen enkel idee wat er aan de hand is.

Jammer dat de klantenservice er 6 dagen voor nodig had om terug te reageren op mijn mededeling dat de beloofde "besteld voor 23.59, de volgende dag in huis" niet gehaald is.

In het automatisch gegeneerde bericht werd wel vermeld dat het door drukte langer kon duren voor er antwoord zou kunnen komen. Dat is wat mij betreft dan wel weer prima communicatie, je kunt dan als klant een beetje je verwachtingen managen.

Verder was het voor de klantenservice de niet gehaalde belofte ook een beetje teleurstellend en hebben ze de melding verder doorgezet. Daar valt verder weinig op aan te merken.

Scorekaart voor 50five