HelloTV

Het bestellen ging prima. ik had initieel de Samsung Q8F besteld. Maar wilde toch de Q8D hebben. Dit heb ik vrij makkelijk kunnen regelen. Een vriend van me kreeg een aanbieding voor dezelfde tv die 100 euro goedkoper was. Dit heb ik uiteindelijk ook kunnen regelen.

Verzending duurde langer dan bij vergelijkbare webshops. Hierdoor kwam de tv niet op een geschikt moment waardoor ik moest regelen dat deze alsnog werd ontvangen.

Ik heb al sinds ik mijn tv heb meerdere problemen met de TV. Ik heb ook betaald voor de extra A tot Z service van PlatteTV, maar verwacht geen enkele hulp van ze. Het personeel in de winkel is buitengewoon onvriendelijk en onprofessioneel. Een vriend van me die daar kwam voor een tv, die zij niet meer op voorraad hadden, werd ronduit tegen gelogen.

Maar de echte bijzonderheid is dat mijn tv niet nieuw blijkt te zijn! Ik heb deze tv gekocht als zijnde een nieuwe tv, maar na onderzoek door Samsung zelf blijkt deze tv refurbished te zijn. Maar verwacht maar geen enkele service van PlatteTV. In de winkel staan ze tegen je te schreeuwen en laten ze je niet uitpraten. Het is een winkel van dieven en oplichters! Koop hier niet, maar betaal echt een paar euro meer en koop bij Coolblue of een vergelijkbare winkel. Doe jezelf dat plezier.

Scorekaart voor HelloTV