OR Media

Ik had een NAS server besteld omdat deze hier mooi geprijsd was.
Het bestel- en bezorgproces verliep prima.

Eenmaal het product uit de doos gehaald merkte ik op dat er vingerafdrukken op het apparaat zaten, de plastic folie die er normaal op zit niet aanwezig was, de verpakkingen van de stekkers open waren gehaald en dat er op de hoeken van het apparaat toch echt flinke krassen zichtbaar waren. Ook was er met pen in de handleiding geschreven.

Ik begrijp dat een webshop een retourbeleid heeft en dat het niet altijd makkelijk is voor webshops. Maar dit ging mij toch te ver, ik had een nieuw product verwacht en ontvang dit.

Telefonisch contact opgenomen met de klantenservice, waarbij ze mij in eerste instantie kortingen aanboden op het product. Heb ze verteld dat ik een nieuwe wilde, omdat ik niet weet wat hiermee is gebeurd (vooral aangezien de flinke krassen).

Uiteindelijk bleek dat het terugsturen voor een nieuwe voor de webshop niet lonend was en heb ik een zeer goede deal gekregen waar ik tevreden mee ben.

Scorekaart voor OR Media