50five

Ik heb een Evohome Aan/Uit Thermostaat besteld. Een behoorlijke investering dus mooi dat je achteraf betalen kunt kiezen en dus geen risico loopt bij een faillissement van een bedrijf. Wel via de dochtersite een vraag gesteld voor advies, maar na ruim een week geen reactie anders dan dat het druk is. Na de informatie via een ander kanaal te hebben ontvangen besloten toch te bestellen bij 50five.nl vanwege de lage prijs. Er wordt geadverteerd met nu besteld morgen geleverd. Niet dus, de achteraf betaling verloopt via Klarna en zij controleren of je kredietwaardig bent. Prima, maar vermeld het dan even. Dus een dag te laat komt mijn bestelling. Helaas er is een Opentherm installatie verstuurd! Contact kan alleen via Whatsapp, mail of Messenger. "Sorry het is druk". Toch redelijk snel een reactie gehad. Ik kan het Opentherm onderdeel retourneren en dan krijg ik het juiste onderdeel. Wel jammer dat ik daarvoor naar de andere kant van Arnhem moet om de module via een DPD verzendpunt te retourneren. In de beschrijving staat dat ze binnen zes dagen na ontvangst de retour hebben verwerkt! Op mijn vraag of dit voor mijn situatie niet sneller kan heb ik geen antwoord gekregen. Ook na een herhaald bericht met mijn verhaal heb ik niets meer gehoord van ze. Ik heb al spijt dat ik niet een paar Euro meer heb uitgegeven bij een echt bedrijf en ik de boel afgelopen weekend had kunnen plaatsen. 100.00 tevreden klanten, ik vraag me af hoeveel ontevreden klanten er zijn, één ken ik er in ieder geval. Ik ben nu een week verder en weet nog steeds niet wanneer ik de installatie kan starten. Nu na 2 dagen toch een reactie, de retour is ontvangen 2 dagen geleden, maar ze mogen er 7 dagen over doen, daarna kan ik weer contact opnemen. Wat een slechte service!

Gewoon het verkeerde product ontvangen, kan gebeuren, maar de ellende daarna!

Geautomatiseerde berichten over hoe fijn het is dat ik contact opneem. Lang wachten op echte antwoorden, geen oplossingen bieden.

Scorekaart voor 50five