AlgemeenGeheel tegen mijn gewoonte in schrijf ik een review. Vrijdagavond heb ik een monitor besteld bij Centralpoint, verwachte levertijd 1 werkdag. Diezelfde avond kreeg ik bericht dat de bestelling aangemeld was bij de vervoerder. Maandag daarop: geen levering, dinsdag: geen levering. Vervoerder gebeld: zij hadden nog niets ontvangen van Centralpoint. Dinsdag een paar keer telefonisch contact gehad met Centralpoint en de klantenservice was uitstekend: zij hebben een nieuwe bestelling voor me gemaakt, de volgende dag werd de monitor geleverd. Dus ondanks een kleine misser al met al toch keurig opgelost.
VerzendingPerfecte levering door DPD. Ik ontving zelfs 2 monitoren i.p.v. de 1 die ik besteld had, dus de originele bestelling is uiteindelijk toch nog doorgezet. Eenvoudigweg de teveel geleverde monitor geweigerd, dit was geen enkel probleem en werd vakkundig afgehandeld door de bezorger. Uitstekende info gekregen van helpdesk DPD en een mooi geautomatiseerd track en trace systeem met accurate levertijd indicatie.
KlantenserviceMeerdere malen contact gehad met de klantenservice, de verschillende medewerkers van de klantenservice hebben gedaan wat ze beloofd hadden (nieuwe bestelling maken en opsturen) en de onderlinge informatie uitwisseling was ook dik in orde, de medewerker die ik het laatst heb gesproken was perfect op de hoogte van het issue en van de wijze van afhandeling. Klasse en uiteindelijk razendsnel opgelost: de volgende dag werd de monitor keurig geleverd.