HP Store

Update 11 december 2019:
Inmiddels is de laptop na een paar keer bellen geretourneerd ter vervanging naar de HP Store. Vandaag mail ontvangen dat het product niet meer voorradig is en het geld daarom teruggestuurd wordt. Eventueel kan ik mij laten bellen door Sales om een vervanger te zoeken, maar die gaat nooit zo goed zijn als de Black Friday-deal.

Daarom gaat de HP Store en het merk bij mij op de zwarte lijst en koop ik geen HP producten meer! Gemiste kans!

Originele review:
Laptop besteld tijdens Black Friday-actie. Laptop zou de volgende dag binnen moet komen maar dat duurde wat langer. Op zich geen probleem want het is een drukke periode.

Bij aankomst de laptop uitgepakt en aangezet. Kreeg direct een melding dat de fans niet werkte en dat de laptop afgesloten werd om schade te voorkomen. Dit is direct na het aanzetten en nog voordat Windows gaat booten. De laptop forceren om door te starten is wel mogelijk, maar dat ga ik niet doen met een gloednieuwe laptop met mogelijk andere schade tot gevolg.

Klantenservice gebeld en zij wilde dat ik de laptop forceer door te starten om in de BIOS wat settings aan te passen, maar dat weiger ik te doen bij een laptop welke nieuw uit de doos komt. Een nieuwe laptop moet ook werken als een nieuwe laptop en behoeft geen wijziging van BIOS-instellingen waarvan ik verwacht dat dit geen invloed gaat hebben. De jongen van de klantenservice begreep dit en heeft mij doorverwezen naar een postsales-e-mailadres.

Mail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres maar tot op heden geen reactie.

De eerste en de laatste keer dat ik wat direct wat bij HP heb besteld!

=== Update 4 december ===

Op 3 december via Tweakers benaderd door de HP Store met het verzoek mijn ordernummer door te sturen, zie onderstaand. Wat mij verbaasd is dat Black Friday schijnbaar gepaard gaat met veel defecte laptops als ik de reactie van HP Store moet geloven?

In ieder geval heeft het nog zeker één dag geduurd voordat HP Postsales met mij contact opnam omdat ze een casenummer nodig hebben.

Gelukkig had ik nog geen tien minuten voor dat HP belde wederom de technische support gebeld die een case hebben aangemaakt.

Inmiddels zit ik bijna een week zonder werkende laptop en denk ik dat het nog minimal een week gaat duren voordat ik een werkende laptop in huis heb. Wordt vervolgd!

Een dag te laat maar in deze drukke tijd (Black Friday/Cyber Monday en de feestdagen) zie ik dat door de vingers.

Momenteel zit ik nog steeds met een defecte laptop en heb ik geen reactie ontvangen van de klantenservice.

Best D3F,

Vervelend dat de laptop die je hebt ontvangen niet naar behoren werkt. Het kan zijn dat het beantwoorden van jouw bericht door Black Friday drukte wat langer duurt dan normaal. Zou je het ordernummer van je bestelling kunnen doorgeven?
Dan kan ik de klantenservice vragen je email te beantwoorden.
HP Online store team

Scorekaart voor HP Store