HAshop.nl

Van een zeer tevreden klant naar een grote teleurstelling super snelle perfecte levering maar aftersales ging niet goed.

De levering was correct supersnel binnen een dag in huis, hiervan word je als klant blij.

Op 23 oktober een artikel gekocht dat slechts 12 uur werkte. Op 3 november een email gestuurd met ene klacht (deze email is nooit terug gekomen als niet bestelbaar). Omdat er geen reactie op de email kwam hetzelfde artikel opnieuw besteld omdat ik nog steeds veel vertrouwen in deze webshop had. Ook per aangetekende post op 6 november het defecte artikel terug gestuurd.
Hierop geen enkele reactie, totdat op 12 november ik via PayPal mijn betaling terug vroeg kreeg ik dezelfde avond een creditfactuur. Daar bleef het bij.

Op de 19e vroeg de hashop mijjn bestelling te waarderen.Middels deze review heb ik geschreven dat ik ontevereden was. Dit werkte bij direct een email waarin ik tweemaal voor leugenaar werd uitgemaakt. Mijn email was niet aangekomen en het artikel was niet defect.

Het tweede artikel dat ik besteld werkte wel, dus er was iets fout met de eerste. Tevens melde de hashop dat de retour betaling had plaatsgevonden. Het bedrag kwam pas op de 22ste.

Ik ben altijd graag klant bij Hashop en het kan gebeuren dat er iets een keer niet goed gaat. Maar niet reageren is altijd fout, jammer. Als allerlaatste is mijn review op hun website niet geplaatst bij het artikel dat ik kocht.

Scorekaart voor HAshop.nl