AlgemeenIk heb twee monitoren bij hem gekocht. krijg binnen een week nekklachten dus koop ik een bureaubeugel om de monitoren wat hoger te stellen. Blijken die monitoren niet op een steun gemonteerd te kunnen worden dus ik bel CD-ROM-land op met de vraag of ik ze kan ruilen voor een ander stel monitoren. Niet dus, ik kan ze tegen betaling terugsturen en andere bestellen.
Ik pak de monitoren (op mijn dekbek) weer in de originele verpakking en stuur ze aangetekend en verzekerd op. Krijg ik een paar dagen later het bericht dat ze op één van de monitoren een kras hebben gevonden en dat die (zonder overleg) is teruggestuurd naar mij.
Ik weet zeker dat die dingen onbeschadigd ingepakt zijn, als cd-rom-land die kras ook niet gemaakt heeft is dat verzekeringswerk bij postnl. Nu kan ik die bekraste monitor tegen verzendkosten terugkrijgen, geld kan ik naar fluiten.
Dus mij zien ze NOOIT meer. Weest gewaarschuwd, deze leverancier gaat alle communicatie uit de weg als er ergens in het proces schade ontstaat, dan ben jij als klant de lul.
Zonder overleg wordt een door mij geretourneerde zending teruggestuurd, een mailtje met een T&T is volgens hen voldoende overleg
KlantenserviceNog eens zelf het initiatief genomen om hen te bellen, Het antwoord van de goede man; Wij zijn onschuldig, jij hebt die kras erin gemaakt daardoor voldoet hij niet aan de retourvoorwaarden. Als je vriendelijk vraagt krijg je een betaalverzoek en kunnen wij dat ding versturen