AlgemeenWebshop komt zijn levertijden niet na, en communicatie is ronduit slecht.
Als je een product niet kan leveren geef dat dan eerlijk aan, en houd men niet aan het lijntje.
Product besteld waarbij was aangegeven voor 16:00 besteld de volgende dag in huis.
Bestelling heb ik voor 14:00 geplaatst maar geen verzendbevestiging gehad.
De volgende morgen gevraagd hoe het met de levering zat en er zou een vertraging zijn in het magazijn, maar in de loop van de dag zou ik een track en trace ontvangen.
Op de vraag wanneer het product geleverd zou worden kreeg ik een wisselend antwoord waaronder "wellicht vanmiddag".
Een aantal uur later nogmaals de chat opgestart en nu was de levertijd ineens verschoven naar volgende week woensdag?!!
Order laten annuleren, geen excuses o.i.d. alleen dat er een vertraging heeft plaatsgevonden.
Uit de antwoorden heb ik niet het idee dat men er echt voor de klant is.
Gemakzuchtige antwoorden en totaal geen duidelijkheid verschaffen.
Zo ook op de vraag of ik een bevestiging van annuleren per mail zou ontvangen of dat deze in de online portal te zien was, het antwoord daarop was "u zult iets van een bevestiging ontvangen".. Met zulke antwoorden neem je je klanten niet serieus.
Ik heb eerder bij 4Launch besteld, een poos terug weliswaar, maar dit was de allerlaatste keer.
--------------------------------
4Launch heeft n.a.v. deze review contact met mij opgenomen.
Hoewel ik het product reeds elders heb besteld en de order geannuleerd was, hebben ze wel hun excuses aangeboden en is de betreffende collega aldaar geïnformeerd. Laten we er vanuit gaan dat het in de toekomst beter gaat.
Wat vervelend dat u een negatieve ervaring heeft gehad bij ons!
Zou u mij kunnen voorzien van uw bestelnummer via een privé bericht of via info@4launch.nl?
Ik kijk dan graag waar het mis is gegaan.
MVG
4Launch CS