AlgemeenHelaas slechte ervaring. Voor mijn schoonouders (90+) een badjas bij Fonq gekocht. Om te beginnen duurde verzending al heel lang. Maar toen we 'm hadden bleek het niet de goede te zijn (geen fout van Fonq, tsja .. 90+) dus de badjas moest retour. Fonq zegt: bij de order staat een retourknop, dat is het makkelijkst. Nu, bij onze order niet, dus dat werkte al niet. Dus gemailed . .geen antwoord, tot we gisteren (na bijna een week) opeens hoorden dat het retourproces gestart was, maar iets horen, een retourformulier gemailed krijgen .. niets.
Dus gebeld: na ong 5 minuten in de wacht wordt je botweg afgebroken, met een onzinverhaal over de openingstijden, alsof ze vandaag om 15:00 uur NIET open zouden zijn (en ik al 5 minuten in de wacht stond !).
En dan probeer je de december drukte voor te zijn ...ik denk dat Fonq dan helemaal instort.
Geef je huis meer Fonq .. nou, ik 'vonk' van irritatie !
Totaal onbereikbaar. Mail wordt genegeerd, als je belt wordt na enige tijd opeens gezegd dat ze je niet telefonisch te woord kunnen staan, een riedeltje over hun openingstijden (en daar bel ik RUIM binnen) en de verbinding is verbroken