AlgemeenIk vroeg via de facebookchat functie via het account van mijn vrouw voor een 3.5mm man naar mini xlr man verloop. Op de site staan alle producten onder de naam xlr dus vroeg om echte verkoop hulp. Eerste antwoord: heb je al op de site gekeken. Tweede antwoord naar link van alle xlr producten. Deze verkoper behandelt je gewoon als *****. Nooit zal ik hier meer bestelllen.
KlantenserviceIk vroeg via de facebookchat functie via het account van mijn vrouw voor een 3.5mm man naar mini xlr man verloop. Op de site staan alle producten onder de naam xlr dus vroeg om echte verkoop hulp. Eerste antwoord: heb je al op de site gekeken. Tweede antwoord naar link van alle xlr producten. Deze verkoper behandelt je gewoon als *****. Nooit zal ik hier meer bestelllen.
Beste klant,
Bedankt voor de feedback. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Ik ben met u eens dat we in dat geval niet de service hebben geleverd, die u van ons mag verwachten. Inmiddels is er contact met u opgenomen en we zullen er alles aan doen om het goed te maken met u!
Onze excuses voor het ongemak.
Team webcare - Kabelshop.nl