AlgemeenDuidelijk website, mogelijkheden tot chat (alleen doordeweeks). Prijzen zijn over het algemeen conform de markt.
VerzendingVerzending naar klant is middels TNT wat snel en accuraat is. Product goed ingepakt.
KlantenserviceHeb videokaart X besteld op een vrijdag. Product volgende dag geleverd, maar bleek jammergenoeg om het verkeerde product te gaan, foutje kan gebeuren dacht ik. Meteen een RMA ingediend voor een omwissel naar het juiste product. Pas donderdag (5 dagen later) krijg ik eindelijk een inhoudelijk reactie met het verzoek om het product (gratis) terug te sturen zodat ze het product kunnen omruilen. Nog nagevraagd of ze alvast het juiste product kunnen opsturen, maar dat was niet mogelijk. Zelfde dag (donderdag) pakket middels hun retourprocedure opgestuurd (ze gebruiken zo te zien DHL voor retourprocedure). De week erna op dinsdag (10 dagen na initiële bestelling) word per email meegedeeld dat ze het betreffende product toch niet kunnen leveren. Foutje in hun systeem.
Ondertussen is het betreffende type videokaart op de meeste plekken uitverkocht, en waar het wel verkrijgbaar is vragen ze 80 euro meer dan normaal. Tevens is ondertussen de Call of Duty actie verlopen. Op een bestelling van bijna 600 euro bieden ze een 10 euro kortingsbon als compensatie voor hun amateurisme.
Ze konden natuurlijk meteen kijken in hun systeem of ze product hebben, en niet 10 dagen wachten totdat hun (zeer trage) retourprocedure afgerond is. Dit zou een teken zijn van proactief handelen en service.
Ik heb vaker besteld bij 4launch, maar dit nooit meegemaakt. En als ik de laatste reviews zo lees dan is dit niet een incident maar lijkt het meer chronisch te worden.
Wat vervelend dat u een negatieve ervaring heeft gehad bij ons!
Zou u mij kunnen voorzien van uw bestelnummer via een privé bericht of via info@4launch.nl?
Ik kijk dan graag waar het mis is gegaan.
MVG
4Launch CS