Beste Lorenzo,
Dank voor je review.
Vervelende situatie! Ik zie inderdaad dat je maandag een mail hebt verzonden en dat deze op de één of andere manier in de behandelde mailbox is gesorteerd terwijl je mail nog niet is behandelt.
Ik heb direct een retour/upgrade voor je ingeschoten zodat je zo spoedig mogelijk de computer retour kunt sturen (natuurlijk op onze kosten). Ook ga ik voor je zorgen dat je een korting krijgt op de upgrade.
Ik hoop hiermee de miscommunicatie te kunnen oplossen en je alsnog de service te geven die je van ons mag verwachten.
"Neem de reviews op tweakers met een korretje zout, er is een kortingsactie voor een 5 sterrenreview". Wij moedigen inderdaad onze klanten aan een review te plaatsen op verschillende review kanalen. Op sommige tijden geven we dan ook een muismat cadeau om te stimuleren dat onze klanten een review plaatsen. Dat is de actie waar je het over hebt. Het maakt ons echter niet uit wat voor review je plaats. Minder goede reviews zijn we ook blij mee. Dat geeft ons weer een kans om een negatieve ervaring om te zetten naar een positieve ervaring.
Nogmaals excuses voor het ongemak en we gaan ons best doen om jouw ervaring alsnog om te zetten naar een positieve ervaring!
Johan van Computer-Bestel.nl