AlgemeenVoldoende omdat ik gemakkelijk kon bestellen, en ik ook mijn producten kreeg. Echter waren mijn producten absoluut niet op tijd. De website van Sicomputers gaf aan 4-6 leverdagen, wat ik niet erg vond. Echter is het zo dat ik mijn producten op dinsdag heb besteld en deze vrijdag de week daarop kreeg.
VerzendingDe website van Sicomputers gaf aan 4-6 leverdagen, wat ik niet erg vond. Echter is het zo dat ik mijn producten op dinsdag heb besteld en deze vrijdag de week daarop kreeg. Nou zijn ze alleen op werkdagen open, en heb ik het dinsdag middag om 16 uur besteld, maar dan nog duurde het in totaal 8 werkdagen. Bovendien kwamen er bezorgkosten laterna bovenop, die eerst nuet waren verrekent. Nou staat op hun site dat zij altijd bezorgkosten vragen, en was het zo dat er een storing in het sytseem bij hun was waardoor het product op afhalen wordt gezegt, toch werd ik er niet van op de hoogte gebracht per mail. Ik kwam hier achter omdat ik een vraag had wat betreft de levertijd en hun het toen pas aan mij doorgaven. Hier miste ik wel het initiatief van Sicomputers