AlgemeenEen kleine 3 jaar geleden een Samsung 49 inch 4K televisie gekocht, voor een redelijk scherpe prijs. Van tevoren gevraagd of dit een model voor de NL markt was; dat was zo, werd mij verteld. TV was op voorraad, volgens de website, maar de volgende dag bleek hij toch niet leverbaar. Er werd mij een ander model aangeboden, maar die wilde ik niet. Heb gesommeerd mij het geld terug te storten, waarna mij werd gemeld dat 'na veel overleg met Samsung' het model alsnog geleverd kon worden. Na ruim 2 jaar begonnen de problemen met het beeldscherm (zwarte streep), waarna we ontdekten dat het een Hongaars model was. Volgens de website van TVreus bieden ze 3 jaar garantie, maar op geen enkele vriendelijke email werd geantwoord. Ook aangetekende brieven komen niet aan. De iets lagere prijs is de ellende met garantie niet waard. Wees dus gewaarschuwd.
VerzendingNadat het model eerst niet voorradig was, kon die later toch ineens snel geleverd worden. De levering ging soepel (maar bleek dus een model van de 'grijze markt' te zijn)
KlantenserviceKlantenservice heeft bij de aanschaf ronduit gelogen (model bleek toch niet op voorraad, model niet voor NL markt bedoeld - dit in tegenstelling tot eerdere uitspraken). Aanspraak maken op garantie lukt niet, aangezien ze op geen enkel schriftelijk verzoek reageren.