bol Plaza

Defect en tweedehands product. Bol.com werkt gewoon mee aan internetoplichting. Service is niet aanwezig, na betaling zoek het maar uit

Opgelicht via Bol.com !!!
Op 10-10-2019 een tv besteld bij tv-plaza en deze op 12-10-2019 geleverd gekregen. Bij uitpakken leek het er al op dat het gebruikte tv was. Er ontbraken onderdelen en hij was slecht verpakt. Na 1 week kreeg ik een zwart scherm en deed de tv niks meer.Ik heb hen retour gemeld en terug gestuurd. na 1 dag kreeg ik een mail dat de tv 29 branduren had gehad en ik geen recht had op een andere tv. Telefonisch contact gehad met Bol.com en die vertelde mij niet te kunnen helpen en dat ik het maar met tv-plaza uit moest zoeken.Een dag later kreeg ik nog een mail van tv-plaza met het bericht dat het mankement niet onder de garantie viel en ik de reparatie zelf moest betalen. Bol.com geeft geen gehoor meer en kan niets meer betekenen.tv-plaza blijken oplichters te zijn die verkopen met medeweten van Bol.com !! Dus mensen wilt u nog iets bestellen in de sinterklaasperiode ,wees gewaarschuwd voor Bol.com !!

Klantenservice is onkundig en bestaat uit stagiaires die geen antwoord hebben. Ze raden aan als je geholpen wil worden moet ke maar terug bellen.

Scorekaart voor bol Plaza