CD-ROM-LAND Breda

Lang verhaal kort gemaakt:
* Op de site van Post.nl is duidelijk aangegeven dat het pakket bezorgd is, er staat een handtekening die niet van mij is.

* CD-ROM-LAND wil na 5 dagen alreeds te hebben afgewacht, alweer 5 tot 30!!! dagen een onderzoek afwachten die Post.nl in gang zal zetten voor de vermissing van het pakket.

De winkel staat er niet bij stil en reageert ook niet op mijn mail dat ik dagen zonder pc zit, ik moet noodgedwongen op een tablet werken. Zij handelen dit af met een mail waarmee ik het maar moet doen, onaanvaardbaar.

Ik ben heel duidelijk geweest in de mail die ik hun stuurde alleen wordt er nergens op in gegaan.

Ik zou niet moeten wachten op iets wat buiten mij omgaat, dit is een zaak tussen Post.nl en CD-ROM-LAND.

Jammer dit.

Pakket is nooit aangekomen, althans, zogenaamd wel, want er staat wel een handtekening voor ontvangst, dat niet van mij is

Klantenservice gaat niet in op mijn mail, sterker nog, ze handelen het af op hun eigen gekozen manier, daarbij volledig uit het oog te verliezen wat het met de klant doet.

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda