HelloTV

Gelokt
Gelokt met lage prijs op een model, met gegarandeerde 21% korting. Die als je er om vraagt niet krijgt omdat de tv al op zijn laagste prijs stond. Andere tv's binnen zelfde actie worden je dan aangeboden met korting maar hogere totaal prijs. Zelfde model elders goedkoper gezien. Krijg je een verhaal dat de verkoper niet in nederland geregistreerd is dus niet telt. Ondanks verkoop via bol.com van tv-plaza met nederlands kvk nummer. Toch een ander model gekocht, kapot geleverd, op zaterdag. Kan gebeuren, contact op genomen moet foto's sturen per mail wordt er gelijk naar gekeken. Foto's gestuurd, geen reactie. Wordt er niet direct naar gekeken zoals in de mail stond. Nee 3 dagen later en als je contact op neemt kan niemand je vertellen of je mail goed is ontvangen. Je mag ook de kapotte tv naar een filaal brengen. Nee , je moet de tv veilig in je huis laten staan voor een week. Zodat zij een schadeclaim kunnen indienen bij PostNL. Zou niet mijn probleem moeten zijn. Maar kan wel een week lang mijn halve woning afsluiten voor de kinderen. Wordt niet mee gedacht, wordt niks gecommuniceerd. Gelokt met valse voorwaardes en geholpen zondere service.

Zie het totaal verhaal hierboven geschreven. Dit omvat mijn totale review

Zie het totaal verhaal hierboven geschreven. Dit omvat mijn totale review

Scorekaart voor HelloTV