AlgemeenAlgehele ervaring met deze shop is een teleurstelling gebleken.
Ik had een nieuwe vaatwasser nodig, tis een Siemens SN435S00AE geworden. Bij prijsvergelijk was hij even duur bij een groot scala shops, oa Media Markt en AO.nl (434 euro). De "BTW Weg Ermee" actie van de Media Markt zat er aan te komen, geen idee of mijn vaatwasser mee zou doen. Omdat AO.nl laagsteprijsgarantie bood (binnen 7 dagen, en Media Markt was een van de concurrenten waarmee ze matchen) dacht ik met gerust hart te kunnen bestellen. (Lees vervolg bij "Klantenservice" )
Heren van de bezorging waren netjes op tijd, hebben het product neergezet in de keuken en oude apparaat meegenomen, niets op aan te merken.
KlantenserviceMijn type vaatwasser nog even nagezocht bij de Media Markt of die in de "BTW Weg Ermee" actie zat, en joepie hij zat erbij. 75 euro goedkoper, dat is een flink bedrag. Direct gebeld met de klantenservice, die heeft geverifieerd dat de prijs op Media Markt 75 euro goedkoper was en een screenshot als bewijs opgeslagen. Echter kon ze mij niet direct wat teruggeven, daar moest eerst iemand anders over beslissen, die was er niet en ze zouden me de volgende dag terugbellen.
De volgende dag meld de overigens vriendelijke medewerkster van AO.nl mij dat ze niet kunnen matchen omdat ze zichzelf dan in de vingers zouden snijden. U kunt begrijpen dat dit voor mij een behoorlijke deceptie was. Daarop heb ik aangegeven dat ze dus eigenlijk beter de laagsteprijsgarantie van hun site kunnen schrappen, dat zou ze doorgeven aan de rest van het team, helaas heb ik daar weinig aan.
Kortom; je kan dus prima bij deze shop wat bestellen, maar zorg wel dat de prijs die je afrekend ook is wat je er voor wilt betalen, laagsteprijsgarantie is niets waard.
Beste Zspanky,
Bedankt voor je openhartige review. We hebben elkaar net gesproken en ik heb je blij kunnen maken. Ik wens je een fijne dag!
Jeanell van AO