Game-Key

Helaas product eergisteren betaald, maar niet ontvangen. Niet na 5 minuten en ook niet na een (werk-)dag. Vervolgens is er op mijn e-mail (1 dag geleden verzonden) niet gereageerd en wordt de telefoon ook niet opgenomen. Na een paar keer overgaan krijg je geen voicemail, maar wordt de verbinding simpelweg verbroken. Ik ben bang dat ik niet veel kan met dit verdienmodel. Ik kan dit helaas dan ook niemand aanraden..

Eigenaren hierachter zijn *knip* en *knip* van Adfine.
Via Adfine wordt er ook niet gereageerd
Via Vuora krijg ik ook niemand te pakken. kijkend naar de website lijken ze alleen maar op geld uit te zijn. Hoor ik voor begin volgende week niets doe ik aangifte bij politie.nl

NOTE: Uiteindelijk key ontvangen, maar er zit geen geautomatiseerd systeem achter de bestelling en de openingstijden en reactie mogelijkheden zijn niet van toepassing welke op de website staan vermeld. Dus Levertijd is afhaneklijk wanneer de mail wordt gelezen.

Waardeloos niets geleverd gekregen te nu toe..... niet aan te raden... Dat ze via tweakers worden aan geraden als verkopers is uitermate slecht.

Waardeloos niets van ze vernomen ook niet na de mail welke ik heb gestuurd.

Beste Infinity,

Helaas hebben wij nooit een mail of een telefoontje van u gekregen. Ik zou u willen vragen om alsnog contact op te nemen. Er zit zeker wel een geautoriseerd systeem achter, maar er komen af en toe wat foutjes bij kijken.

Team Game-key

Scorekaart voor Game-Key