HardwareWebwinkel.nl

Kennelijke vergissing!

Blijkbaar is het moeilijk om te accepteren dat soms prijzen niet juist zijn op een website. Als een prijs te mooi is om waar te zijn, dan is het meestal ook zo. Gewoon snel bestellen en hopen dat ze hem toch versturen is zonde van de tijd en moeite.

Jij bent zelf ondernemer en had wel beter kunnen weten. Je bent iemand die prijzen vergelijkt en dingen uit moet zoeken.

Met een "dreigement" dat als het niet lukt je een negatieve review zult plaatsen:

"zodat we dit op een correcte manier kunnen afhandelen en ik niet mijn tweakers post / social media recentie hoef te gaan schrijven over wat voor manier ik hier wordt afgescheept."

Dit was het eerste wat je schreef. In mijn ogen ben je op dit moment gewoon een sensatiezoeker die probeert ergens iets uit te halen.

Lees ook: https://www.thuiswinkel.o...rgissing-in-een-webwinkel

Sorry, maar het was geen aanbieding, je hebt geen contact gezocht of de prijs wel klopt omdat hij zo laag was, je hebt gewoon besteld, je kunt dan verwachten dat het helaas niet door gaat.

Volgende keer gewoon een mailtje naar de shop: "Klopt deze prijs wel?" dan had je gauw genoeg geweten of de prijs correct was, alleen had je dan inderdaad niet iets om mee af te persen.

Succes!

Maurice van Rooij - HardwareWebwinkel.nl