Wohi.nl

Je moet eerst storten, en pas daarna wordt het product opgestuurd. Op zich vind ik dit geen probleem, ware het niet dat bedrijf zelf zijn afspraken niet nakomt.

Volgens de site zou ik het de volgende dag in huis hebben. Twee dagen later forwarden ze een mailtje van hun leverancier naar mij, zonder enige verdere uitleg, met de melding dat het kussen ten vroegste binnen een week zou binnen zijn.

Nadat bleek dat ze niet konden leveren zoals afgesproken heb ik onmiddellijk gevraagd om bestelling te annuleren, mijn hond kan geen week op de vloer liggen en ik ben zelf naar de winkel gereden. Geen reactie op mijn vraag. Twee dagen later heb ik mijn eerste mailtje nogmaals doorgestuurd met opnieuw verzoek om zending te annuleren en geld terug te storten. Opnieuw geen reactie. Twee dagen later automatisch bericht in mijn mailbox dat de bestelling is verzonden. Hierop reageer ik met de vraag om te annuleren. Dit mailtje beantwoorden ze wél: 'is niet meer mogelijk'.
Als ik refereer naar mijn eerste twee berichten, dan ontkennen ze die ooit te hebben ontvangen

Scorekaart voor Wohi.nl

Webshop Keurmerk