Kamera Express België

Onlangs bestelde ik een accessoire voor mijn camera's hij kamera-Express en deze bestelling liep zo lekker dat ik me verdiepte in hun aanbod en zocht al een tijdje naar een compacte camera met zoeker.
Benieuwd naar de fysieke winkel te Turnhout heb ik de verplaatsing er dan eens voor over gehad en deze beklaag ik me niet, ik werd aangenaam verrast door de kennis en know how van de verkoper over mijn wensen en vragen.
De verkoper heeft over alle denkbare merken en alle denkbare modellen de vergelijkende info in zijn hoofd zitten en kon mij dan ook heel goede en accurate antwoorden geven op mijn vragen.
Ik ben nu gelukkige bezitter van en Canon M5 die als best passende met de adapter bij mijn collectie lenzen past. Dank u verkoper hier ga ik weer enkele jaren plezier aan beleven!
Deze winkel ''doen'' je word er super geholpen en je kan er met alle vragen (ook absurde zonder vooroordelen) terrecht.

Op een zaterdagavond besteld en op maandagmorgen al in de bus.
Zo snel had ik me er zelfs niet aan verwacht

Rechtaan rechtuit zonder vooroordelen info verkregen en raad over volgende aankoop om gestaag op te bouwen.. zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Scorekaart voor Kamera Express België