AlgemeenIn de nacht van 4 op 5 oktober 2019 naar de klantenservice gebeld, waar ik ook een telefoonopname van heb gemaakt.
Een medewerken hoorde mijn voornaamste reden aan waarom ik belde, namelijk: dat de ssd die ik op donderdag had besteld voor 214,99 inmiddels met 6 € in prijs was gezakt naar € 209,- binnen EEN dag. Ik vroeg hem of ze het teveel betaalde bedrag konden terugstorten, dit kon niet en ik zou een cadeaubon krijgen van € 6,- !! Voor een artikel die ik nog niet eens binnen heb???? Ik zei dat ik daar niet mee akkoord ging en vroeg hem alsnog het bedrag wat ik teveel heb betaald terug te laten betalen, ik legde hem uit waarom en alweer herhaalde hij zijn riedeltje, ik zou het nog ergens begrijpen als ik na 14 dagen hiermee zou komen, maar niet als ik het artikel nog niet ontvangen heb. Ik heb immers ook nog eens 14 dagen 'bedenktijd' waar zij zich aan moeten houden.
Zijn idee was om het artikel te ontvangen, terug te sturen en opnieuw bestellen en op die manier de korting wel mee te nemen...... Wat omslachtig dit, met cadeaubonnen werken nog wel..... Dit doet me denken aan de jaren 80. Bol.com, pas dit onmiddellijk aan, dit hebben jullie ook gedaan bij een kennis van mij die het artikel wel binnen 7 dagen in prijs gezakt zag staan op jullie site en nu ondervind ik hetzelfde, een reden om de koop helemaal te ontbinden, stort het bedrag maar terug, ik koop hem liever ergens anders.
Wat moet ik in met een cadeaubon, dat verplicht mij om bij jullie iets te kopen na zoiets onredelijk dat binnen 1 dag de prijs van de ssd met 6 € is gezakt en ik dus al die moeite extra moet doen om de juiste prijs te betalen
Bol.com ooit een gerenommeerd bedrijf waar ik echt vertrouwen in had, mensen adviseerde om te kopen en dan krijg je dit?
PS ik mag trouwens HOPEN dat ik het pakket überhaupt binnen krijg aangezien ik het via de 'gewone' brievenbus post zal krijgen, een pakket van over de € 200,- ga je toch niet op die manier verzenden!!
Even voor de goede orde, ik heb het pakket dus (nog) niet ontvangen het is momenteel (zaterdag 05 oktober 2019, 2:31)
Je zou denken dat het pakket binnen zal komen zoals is beloofd: 'Vandaag besteld, morgen in huis' In dit geval dus niet, donderdagmiddag besteld, vrijdag de hele dag zitten wachten omdat op de post.nl site stond : 'We kunnen geen specifiek tijdvak tonen. Excuses, we begrijpen dat dit vervelend is en proberen het te verbeteren.'
Met Post.nl heb ik een chat gehad en die melden mij dat ik het pakket zaterdag dan wel zal ontvangen (ik moet dus deze dag nog afwachten)
Maar wat dus beloofd is, wordt nu al niet nagekomen, voor mij al enigszins een reden om van de koop af te zien, maar er is meer....
Van Bol.com had ik betere service verwacht, maar een product binnen 1 dag met € 6,- laten kelderen en zijn klant daarin de dupe laten worden is waardeloos.
Vandaag besteld, morgen in huis belofte niet nagekomen, ik ben inmiddels 2 dagen verder, geen pakket binnen gekregen...
@ (maandag 07 oktober 2019) update:
Geen pakket binnen, status op postnl staat dat deze is bezorgd wat niet het geval is.
Bol.com gebeld, deze keer een veel vriendelijkere medewerker aan de lijn gehad die mij heeft gerustgesteld dat dit goed komt.
Ik zou binnen 2 dagen worden gebeld voor een oplossing, geld terug is dan de enige optie voor mij... Afwachten nu...