HelloTV

Het was makkelijk om mijn tv bij Platte tv te bestellen en wat de prijs betreft ga zelf maar kijken, lekker laag. Helaas vielen de kleuren mij tegen en ik wilde dan toch liever een andere tv. Maar hoe moest ik dat nu allemaal doen want ik ben niet een van de jongste.
Gelukkig werd ik uitermate goed geholpen door de zeer vriendelijke Danny (winkel Utrecht) om mijn gekochte tv om te ruilen voor een mooie Sony. Ik had de Sony al eerder in een winkel gezien maar het was er niet van gekomen om deze te kopen. Het leuke is dat Danny deze tv ook zeer goed beoordeelde en er nog een en ander over vertelde zodat ik het gevoel kreeg dat ik nu echt een goede keuze had gedaan. De volgende stap ging zo makkelijk. De gekochte tv mocht ik houden totdat de volgende tv aan huis werd afgeleverd zonder extra kosten. Bovendien pakte de bezorger de gebruikte tv bij mij thuis in zodat ik echt niets hoefde te doen.
Danny je bent een kanjer!
Ook een goede aanrader voor de ouderen: al het digitale werken met retourneren of omruilen, betalen etc. wat een gedoe.
Dus denk jij er ook zo over neem dan contact op met Danny in de platte tv winkel Utrecht.

Scorekaart voor HelloTV